داریوش فرضیایی برنامه ساز بخش کودک و نوجوان تلویزیون است که بیشتر به خاطر برنامه عموپورنگ شناخته می شود.داریوش فرضیایی این عکس را از صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است.
بیوگرافی داریوش فرضیایی (عمو پورنگ)
داریوش فرضیایی برنامه ساز بخش کودک و نوجوان تلویزیون است که بیشتر به خاطر برنامه عموپورنگ شناخته می شود.
به دلیل ایفای نقش اصلی در همین برنامه، گاه در رسانه ها با نام عمو پورنگ نیز شناخته می شود.
او تحصیلات خود را در رشته گرافیک ادامه داد و با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ التحصیل شد.
از سال ۱۳۷۳ و در ۲۱ سالگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد.
پس از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپ های مختلفی ظاهر شد که شاخص ترین آنها «گل پسر» و «ننه بلقیس» بود.
با برنامه او «ما و شما» که به کارتون های درخواستی بچه ها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد.
سال ۷۸ با مجموعه «تورنگ و پورنگ» بین بچه ها چهره شد
و پس از آن در ماه رمضان سال ۱۳۸۱ با اجرای برنامه کودک و نوجوان و اسم مستعار هنری «عمو پورنگ» بین مخاطبان کودک و بزرگسال محبوبیت یافت.
نام: داریوش
نام خانوادگی: فرضیایی
زادروز : ۱ مرداد ۱۳۵۲ تهران
محل زندگی : تهران
ملیت : ایرانی
تحصیلات: کارشناسی گرافیک
پیشه : مجری تلویزیونی ، گوینده
سالهای فعالیت: ۱۳۷۳ تا کنون
کارفرما : صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
نقشهای برجسته: عمو پورنگ
سبک : حوزه کودک و نوجوان
دین : اسلام
بیوگرافی عمو پورنگ
داریوش فرضیائی متولد اول مرداد ۱۳۵۲ در تهران ، برنامه ساز بخش کودک و نوجوان تلویزیون میباشد که بیشتر به خاطر برنامه عموپورنگ شناخته میشود.
مادرش گیلانی و پدرش آذری هستند. او تحصیلات خود را در رشته گرافیک ادامه داد و با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ التحصیل شد. از سال ۱۳۷۳ و در ۲۱ سالگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد.
پس از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپهای مختلفی ظاهر شد که شاخص ترین آنها «گل پسر» و «ننه بلقیس» بود. با برنامه او «ما و شما» که به کارتونهای درخواستی بچهها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد. سال ۷۸ با مجموعه «تورنگ و پورنگ» بین بچهها چهره شد و پس از آن در ماه رمضان سال ۱۳۸۱ با اجرای برنامه کودک و نوجوان و اسم مستعار هنری «عمو پورنگ» بین مخاطبان کودک و بزرگسال محبوبیت یافت.
برنامههای تلویزیونی عمو پورنگ:
ما و شما (۱۳۷۴)
تورنگ و پورنگ (۱۳۷۸)
کودک و نوجوان (۱۳۸۱)
ویژه ماه رمضان (۱۳۸۱)
شبکه بی طرف (۱۳۸۳)
یکی و تکی (۱۳۸۴)
باز باران با طراوت (۱۳۸۵)
شبکه کودک شبکه کوچک (۱۳۸۷)
فوق برنامه عمو پورنگ (۱۳۸۸)
بوستان دوستان پورنگ (۱۳۸۹)
عبور موقت (۱۳۹۰)
هزار و شصت و شونزده (۱۳۹۱)
کتابخانه عمو پورنگ (۱۳۹۳–۱۳۹۲)
عیدانه ۹۴ عمو پورنگ (۱۳۹۴)
محله گل و بلبل (١٣٩۴)
عیدانه ۹۵ عموپورنگ (۱۳۹۵)
عمو پورنگ : عاشق فیلم هندی هستم
از بچگی عاشق تماشای فیلم هندی بودم ، حسی که در فیلم های هندی قرار داشت از نظر من کم نظیر بود.
از آنجا که علاقه زیادی به بازیگری داشتم بعد از تماشای این فیلم ها آنرا برای خواهر و برادرهایم بازی می کردم و خوراکی مثل پفک بعنوان دستمزد می گرفتم.
عمو پورنگ مجری مشهور تلویزیون که برای کودکان برنامه می سازد و خب با توجه به سن زیادش هنوز مجرد است می گوید که عاشق یک دختر هندی شده است.
عمو پورنگ می گوید از طرف خودش و دختر مشکلی وجود ندارد ولی مشکل خانواده من هستند که با اینکه عروس هندی داشته باشند مخالف است. چندی پیش تصاویری از دختری که عمو پورنگ عاشق او شده است منتشر شد که با توجه به اینکه خود عمو پورنگ به اسم و مشخصات او اشاره ای نکرده است می توان حدس زد که این تصاویر فیک بوده و جوسازی رسانه ای است.
یکی از حاشیه هایی که همیشه به دنبال بوده جوان بودن چهره اش نسبت به سن اوست که در طول این سالها تقریبا یکسان مانده است و اصلا به او نمی آید که نزدیک به ۵۰ سال سن داشته باشد ! داریوش فرضیایی معروف به عمو پورنگ متولد یک مرداد ۱۳۵۲ در تهران است و فرزند آخر خانواده است. مادر عمو پورنگ گیلانی است و پدرش از خلخال و آذری است. تسلط عمو پورنگ به زبانهای گیلکی و ترکی آذربایجانی و استفاده او از این دو زبان در برنامه هایش به همین دلیل است. او تحصیلات خود را در رشته گرافیک ادامه داد و با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ التحصیل شد. و در ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ پدرش را از دست داد.
فعالیت هنری داریوش فرضیایی عمو پورنگ
از سال ۱۳۷۳ و در ۲۱ سالگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد. پس از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپ های مختلفی ظاهر شد که شاخص ترین آنها گل پسر و ننه بلقیس بود. با برنامه او ما و شما که به کارتون های درخواستی بچه ها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد. سال ۷۸ با مجموعه تورنگ و پورنگ بین بچه ها چهره شد و پس از آن در ماه رمضان سال ۱۳۸۱ با اجرای برنامه کودک و نوجوان و اسم مستعار هنری «عمو پورنگ» بین مخاطبان کودک و بزرگسال محبوبیت یافت.